Studio 60 on the Sunset Strip – 1.20 – K and R (2)

 
Beküldte: tess 2008 May 5, 15:30-kor a(z) Studio 60 on the Sunset Strip témába.


Premier: 2007/6/14
Írta: W.G. Snuffy Walden
Rendezte: Dylan K. Massin

Jordan állapota rosszabbra fordult a szülés után, így Danny továbbra is a kórházban marad. Eközben Matt a stúdióban próbálja meg összetartani a csapatot és munkára sarkallni. Ez viszont elég nehéz, főleg úgy hogy a sajtó folyamatosan árasztja a kamu híreket, melynek hála Tom teljesen kiakad, Simon pedig a sajtó ellen fordul. Közben Mary érdemleges információkkal tud szolgálni a fogva tartókról, aminek fényében szó lehet akár a váltságdíjról is…

Megjegyzés: Sokan istenítik Sorkint, sokan meg egyszerűen nem értik mi a fenének ez a nagy hype, ami folyton körülveszi. Nos, a kételkedőknek ajánlanám a figyelmükbe a rész első 5 percét a főcímig. Olyan párbeszédet kapunk ugyanis, ami egyszerűen büntet. Pörgő, humoros és mégis drámai. Egyszerűen zseniális! És ha már ez van az első 5 percben, akkor mit hoz a folytatás?

Ugye egy „episode trilogyval” van dolgunk, mely most érkezett el a feléhez. Vagyis a felvezetésnek most kellett véget vetni és ettől kezdve a durvulásnak kell jönnie. A gond csak az, hogy Sorkin már most durvult egy hatalmasat, tehát a finálé vagy oltári nagy bukta lesz, vagy pont az ellenkezője. Én a sikerre szavazok, amit leginkább Simon kirohanása támaszt alá. Ebből még igen jól összerakott jeleneteket lehet kihozni. Akárcsak Jack Rudolf visszaéréséből, akinek most tényleg jelentős szerepe is lehet.

Summa summára ezt a részt látni kell. Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen iramot voltak képesek tartani a készítők, holott ez egy komoly dráma sorozat akarna lenni. A finálét követően pedig remélem, hogy minden egyes részlet értelmet nyer. Nem tudom ki hogy élte meg a visszaemlékezéseket, de én piszkosul eltudnék tekinteni tőlük. Pofás dolog meg minden, de mindig szar helyen vannak. Arról nem is beszélve, hogy zéró az átvezetésük. Ha kukacoskodni akarnék, akkor ez az egyetlen negatívum egyébként meg tökéletes a rész.

This entry has a rating of 5

free web stats