Studio 60 on the Sunset Strip – 1.21 – K and R (3)

 
Beküldte: tess 2008 May 5, 17:42-kor a(z) Studio 60 on the Sunset Strip témába.


Premier: 2007/6/21
Írta: Mark McKinney, Aaron Sorkin
Rendezte: Timothy Busfield

Simon kirohanása nagy fejtörést okoz a stúdiónak, de leginkább Jack Rudolfnak, akit közben kísértenek a 6 évvel ezelőtti hasonló események. Matt megosztja Tommal a túszcsere lehetőségét, aki kezdetben nem kíván élni a lehetőséggel, de egy telefon mindent megváltoztathat. Eközben Danny továbbra is a kórházban van, ahol Jordan állapota tovább rosszabbodott…

Megjegyzés: Sorkinéknál úgy fest az a módi, ha bika erős kezdéssel nyitnak. Simon és Jack beszélgetése is ebbe a kategóriába tartozott. Hihetetlen milyen adok-kapok volt és a kis kikacsingatások a piával meg egyszerűen zseniálisak. A gond csak az, hogy a végére megint nem maradt a lendületből. Ebben pedig nagy szerepe volt flashbackkeknek is sajnos. Most a múlt jobban előtérbe került, ami annyiból jó, hogy végre átláttuk a történteket, de ennek hála a feszültség is alább hagyott. A rész végéről meg ne is beszéljünk. Neves egyszerűséggel a készítők a 42 percnél azt mondták köszönik szépen ennyi elég is volt. Cliffhanger hatás meg zéró ugye. Az ember leginkább idegességében ordítana egyet, hogy ez mégis mi volt.

Ja és a nagy vicc. Mindenki „episode trilogyban” gondolkodott eddig, de sajna ennek most semmi köze sincs hozzá. Ez volt ugye a folytatásos sztori 3. része, aminek a lezárást kellett volna szállítania. Ehelyett a történetet egyszerűen csak félbe vágták, szóval ez kurvára nem volt trilógia. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy szar volt, mert nem volt az, de nem is kaptuk meg azt, amire számítottunk. És ne feledjük már csak egy rész van, de annyi félbemaradt szál, hogy tuti nem zárják le mindet.

This entry has a rating of 4

free web stats