DVD-morzsák: Megvan a Continuum-dátuma és borítása

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 5, 10:41-kor a(z) DVD témába.

Csak röptében szót említenék arról, hogy délután folyamán egy összefoglaló cikket fogok kiposztolni magáról Blu-ray-ről, amiben fényderül mindenre. Pl.: Hogyan sikerült legyőznie a HD-DVD? Miben különbözők a sima DVD-től? Mennyivel kerül drágábba? és még ehhez hasonló kérdésekre kaphattok választ. Addig jöjjenek a hétvége, hételeje friss DVD-hírei.

  • A Masters of Horror az egyik kedvenc sorozataim közé tartozik Hazánkban a Cinemax-on volt látható mindkét évadja. Harmadik évadja elméletileg jön, viszont dátumról még nincs információ se hol sem. Elfelejtődött. Majd július 29-én eszébe fog jutni mindenkinek, amikor megjelenik a második évadja nem akár milyen kiszerelésben. Elméletileg, egy koponyába zárva lesz kapható a 11 lemezes évad. Már előre várom. Amint lesz részletes borítóminta, közöljük!
  • Nem titok már az sem, hogy az Eureka második évadja július 15-én jelenik meg. A sorozat megkapta a harmadik évadra szóló berendelést. Lehet örülni. Szintén egy nagy kedvenc. A 13 rész, némi extrával fűszerezve 3-lemezen lesz kapható.
  • Marad a végső terv. Elsőként egy elég merész borítót kapott a Californication. Szerintem, csak a rajongók agyszüleménye. Nem baj, a kiadók forradalmasították egy pöttyet és végülis ez lett a végső fázis. Nice.
  • Imádjuk Mike Rowe-ot is. (Úgy tűnik, csak kedvencekről lesz ma szó.) A Discovery Channel munkaajánlóját vezető doku-reality harmadik válogatás lemeze augusztus 26-án fog megjelenni. Segítek! A Dirty Jobs-ról volna szó, ami idehaza Piszkos munkák címen fut. Ajánlómat róla itt olvashatjátok el.
  • Még meg sem jelent, de már elkészült a Stargate SG-1: Continuum sima, illetve Blu-ray borítása, ami július 29-én lesz kapható. Ezt nevezem gyors menetnek. Emlékezünk csak vissza, az előző mozifilm márciusban volt kapható. Egy év alatt két mozifilmet kapnak az SG-1 rajongók. Nice 2. Le a kalappal.
  • Végezetül a sort, Walker úrral zárnám. Noná, hogy nem hagyjuk ki a sorból a Texasi kopónkat, hiszen 5. évadja július 1-jén érkezik meg. Továbbá, itt volna még a Hawaii Five-O negyedik évadja. A 24 részt június 24-én adják ki hat lemezen.free web stats