NBC újoncok (1): About a Boy

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 0:51-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: egykamerás

Stúdió(k): Tribeca Productions · True Jack Productions · Universal Television · Working Title Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Jason Katims (Parenthood, Friday Night Lights).

Rendező: Jon Favreau (Revolution).

Producerek: Tim Bevan, Eric Fellner, Jane Rosenthal, Robert DeNiro.

Szereplők: Al Madrigal (The Daily Show, Gary Unmarried), Anjelah N. Johnson (MADtv), Benjamin Stockham (1600 Penn), David Walton (New Girl), Leslie Bibb (GCB) és Minnie Driver (The Riches).

Vendégszereplő: Leslie Bibb.

Történet: alapjául Nick Hornby regénye és a 2002-es Hugh Grant-féle film szolgált. A sztori egy agglegényről, akinek a szomszédságába egy örült szingli anyuka költözik gyermekével. A csavart az egésznek az adja, hogy a csajok buknak a gyereket kedvelő szingli apukákra, így valamelyest kihasználja a helyzetet, hogy végre valahára becsajozhasson.

Berendelve: 13 epizód, midseason

Várható premier: Kedd, 21:30-as blokk, a The Family Guide felvezetését élvezheti

Kanyecc szerint: A siker receptjei egybe kotyvasztva. A téma valamelyest lerágott, mert megannyi filmben láthattunk hasonlót. Jason Katims a Parenthood-dal már járatos a családi drámák világában, azonban mire lesz képest a vígjátékoknál? – Ez itt a nagy kérdés. Riasztó a midseason startja, valamint az is, hogy egy új blokk kiépítésére szeretnének rájátszani. Ha kapna The Voice felvezetést, akkor túlélhetne, de nem sok esélyt adok neki. 25%-os túlélési rátát jósolok.

tess szerint: Ígéretesnek tűnik már csak a készítők és az adaptáció miatt is, de… Egyszerűen nem látok benne annyi potenciát, hogy túlélő lehessen. Ősszel még csak-csak menne a szekere, de a midseasonben… 50% a túlélési esélye, de csakis Katims miatt.

FERCSA szerint: Van benne ráció a pilotra biztos benevezek, viszont a megvalósításon sok fog múlni és ez az amibe el fog bukni.. max.33%


free web stats