NBC újoncok (2): The Family Guide

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 0:59-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Előző címei: …Then Came Elvis

Műfaj: egykamerás

Stúdió(k): Aggregate Films · Universal Television

Forgatási helyszín: N/a

Író: D.J. Nash (Up All Night, Guys with Kids).

Rendező: David Schwimmer (Little Britain).

Producerek: Jason Bateman (Arrested Development) és Jim Garavente.

Szereplők: Ava Deluca-Verley (Southland), Eli Baker, Harold Perrineau (Wedding Band, Sons of Anarchy, Lost), J.K. Simmons (Family Tools, The Closer), Lance Lim és Parker Posey (Louie,  The Return of Jezebel James)

Történet: 1980-as éveket írunk. Egy elvált család áll a középpontjában. A családfők fia próbál boldogulni vak apjával és összezavarodott anyjával a világban.

Berendelve: 13 epizód, midseason

Várható premier: Kedd, 21:00-ás blokk. – Nem tudni még mi vezeti fel.

Kanyecc szerint: D.J. Nash elvileg tapasztalt a szitkomok területén. Vegyük csak alapul azt, hogy az Up All Night-tal lehúzott 2 évadot. Ismét egy családi komédia elé nézünk. Számomra az lesz a kulcsfontosságú kérdés: Mennyire sikerült feltámasztani a ’80-as éveket? – Sok mindenre kell ügyelni, de ez, mint újdonság ereje szerint okés. Jobban várom, mint az About a Boy-t és több esélyt is látok benne. Megadom neki a 40%-os túlélési rátát, mégis csak Jason Bateman is jelen van a producerek között.

tess szerint: Abszolút fantáziátlan és erőtlen sitcom próbálkozás, ráadásul mindez a midseasonben, tuti bukó már most. D.J. Nash pedig alapból nem az az ember, akinek még tehetséget is szavaznék, így a legjobb indulattal is 25% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Ha olyan lesz mint a Up All Night, Guys with Kids.. akkor örülhet, ha végig megy az első évad. 5%


free web stats