NBC újoncok (3): Sean Saves the World

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 1:24-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Előző címei: Happiness

Műfaj: többkamerás

Stúdió(k): Hazy Mills Productions · Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Victor Fresco (Go On, Mad About You, Better Off Ted)

Rendező: James Burrows (Friends, The Big Bang Theory)

Producerek: Sean Hayes (Will & Grace) és Todd Milliner (Hot in Cleveland, Grimm)

Szereplők: Echo Kellum (Ben & Kate), Linda Lavin (Alice), Lindsay Sloane (Weeds), Samantha Isler, Sean Hayes (Will & Grace) és Thomas Lennon (Funny or Die Presents…).

Visszatérő szereplő(k): Vik Sahay (Chuck, This is Wonderland).

Történet: a középpontjában Sean áll, akinek meg kell küzdenie a gyermekneveléssel, ugyanis van egy 14 éves lánya, aki lázadó korszakába lép. – Tetejében még a temperamentumos főnökének a kedvében is kell járnia, ahol csak tud.

Berendelve: 13 epizód, őszre

Várható premier: Csütörtök, 21:00-ás blokk. – A Welcome to the Family felvezetését kapja.

Kanyecc szerint: A szitkom, ami teljes mértékben hidegen hagy. Nem akarok megbántani egy Victor Fresco rajongót se, hiszen a Better off Ted az egyik kedvenc sorozatom volt, de ez a történet annyira érdektelen kliséhalom, hogy meg vagyok nélküle. Talán Sean Hayes miatt kellene a mércét a javára billentenem, viszont inkább hajlok a 15%-os túlélési esélyei felé.

tess szerint: Fresco eddigi munkássága bizakodásra adhat okot, akárcsak a sitcom veterán Burrows rendezése, no meg a csatorna bizalma, hogy már a fall seasonben bemutatják a sorozatot. Az egyedüli hátulütő a témaválasztás és a nem túl acélos casting. Mindenesetre én megelőlegeznék neki egy 60%-os télélési arányt, bár minden adott, hogy a szezon egyik meglepetés sorozata legyen.

FERCSA szerint: Egy újabb meleg sorozat.. nézzük meg mi történt velük az előző szezonba? az.. 5%


free web stats