NBC újoncok (4): Welcome to the Family

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 1:37-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: egykamerás

Stúdió(k): Sony Pictures Television · FanFare Productions.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Mike Sikowitz (Rules of Engagement, Friends)

Producer(ek): Jamie Tarses (Happy Endings, Franklin & Bash)

Szereplők: Mike O’Malley (Glee, My Name Is Earl), Mary McCormack (In Plain Sight, The West Wing), Richardo Chavira (Desperate Housewives), Ella Rae Peck (Deception, Gossip Girl), Aramis Knight, Justina Machado (Six Feet Under, ER), Joey Haro

Történet: két kultúra ütköztetésén alapszik a sztori, melyben egy fehér és egy latin család áll a középpontban. Lényegében gyermekeik egymásra találnak, amit tovább tetőz egy nem kívánt terhesség is – mindezt fiatal korukba, amikor még az iskolai padokat kellene koptatniuk.

Berendelve: 13 epizód, őszre

Várható premier: Csütörtök, 20:30-kor – a Parks & Recration felvezetését élvezheti.

Kanyecc szerint: A különböző kultúrák ütköztetéséből vicces szitkomok kerekednek. Nem akarom leírni a Welcome to the Family-t, mert ha a statisztikát vesszük alapul, akkor nagyon szarul áll a szénája, viszont látván Mike Sikowitz jelenlétét, valamiért megnyugodtam. Az alapfelállás a pilotnál tetszeni fog, viszont a későbbiekben lesz kérdéses a minőség a legjobban. 40%-nyi esélyt adok neki.

tess szerint: Igen csak foghíjas sitcom próbálkozásnak tűnik ez is, amiben legalább annyi a lehetőség a sikerre, mint a kaszára. Az tény, hogy a csatorna standard sitcom kínálata megkopott, így szükséges a pótlás, szóval még bármi lehet belőle. Egy óvatos 45% körüli a túlélési esélye, bár az előzetesek után többet tudunk.

FERCSA szerint: Az előzetesen egyszer felnevettem, nincsenek nagy reményeim, de bejött. A kis csaj cuki. már a Deceptionbe is az volt. A kultúra különbségből és hogy az egyik SPOiLER mama is terhes lesz, tényleg lesznek vicces komikumok :D 55%


free web stats