NBC újoncok (5): The Blacklist

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 1:50-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): Sony Pictures Television, Davis Entertainment

Forgatási helyszín: New York

Író: Jon Bokenkamp

Rendező: Joe Carnahan (Faceless, The A-Team)

Producerek: John Eisendrath (Alias), John Davis (Gulliver’s Travels, Predator) és  John Fox

Szereplők: James Spader (Boston Legal), Megan Boone (Law & Order: Los Angeles), Ryan Eggold (90210, Dirt), Diego Klattenhoff (Homeland, Mercy), Harry Lennix (Emily Owens MD), Ilfensesh Hadera (Da Brick)

Történet: A világ legkeresettebb bűnözője feladja magát rendfenntartóknál – majd felajánlja segítségét, hogy elkapja a “Feketelistán” szereplő többi “társát”, akikkel összehozta a sors. Mindezt azonban csak egyetlen emberrel, egy FBI-ossal hajlandó kivitelezni. Miért pont vele?

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősszel hétfőnként a 10 órás slotban közvetlenül a The Voice után

Kanyecc szerint: A történet elsőre piszok jól hangzik. Csak azt nem tudom, hogy mennyire lesz életképes az NBC-nél. Manapság a jó ötletekből lesznek a legnagyobb csalódások. A The Blacklist-re kicsit úgy tekintek, mint tavaly a Fox-nál a The Following-ra: látom benne a potenciát, érdekes a felvetés, csak ne rontsák el. 85%-ot adok neki.

tess szerint: Tutira biztos a helye egész évadban, nem véletlenül kapta meg a Revolution helyét. James Spader meg önmagában egy színészisten, szóval a minőséggel sem lehet nagy gond, már csak azért kell szorítani, hogy a The Voice számait jól tudja megtartani. 90% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Rohadtul meg lennék lepve, ha zakó lenne. A megvalósítás jó, a Voice után szinte garantáltan hoznia kéne a számokat szóval akár mondhatom, hogy az NBC egyik adúásza. Azon se lennék meglepve, ha a 13 részes berendelést kitolnák. 100%

 


free web stats