NBC újoncok (6): Ironside

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 2:06-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): Universal Television, Davis Entertainment, Yellow Brick Road

Forgatási helyszín: New York

Író: Michael Caleo (Rescue Me, The Sopranos)

Rendező: Peter Horton (Dirty Sexy Money, Grey’s Anatomy)

Producerek: David Semel (No Ordinary Family), Teri Weinberg (The Tudors, The Office), John Davis (Predator, I, Robot), Jon Fox, Ron West and (Man Up, 100 Questions), David Semel (Heroes)

Szereplők: Blair Underwood (The Event, In Treatment), Pablo Schreiber (The Wire, Lights Out), Spencer Grammer (Greek, As the World Turns), Neal Bledsoe (Smash, Ugly Betty), Brent Sexton (The Killing), Kenneth Choi (Sons of Anarchy)

Történet: Egy ’60-as évekbeli klasszikus krimi remake-je, amiben a főszerepet egy kerekes székes nyomozó kapja. Kitűnő rendőr, remek csapattal és megérzésekkel, egyetlen hibája van csak, hogy nem tud mozogni.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősszel szerdánként a 22 órás slotban a Law & Order: SVU vezeti majd fel

Kanyecc szerint: Nem leszek olyan bevállalós, mint tess. Krimisorozatból van bőven, ezért eleve a mérce alacsony. Másfelől, valahogy nem igazán győzött meg a kerekesszék koncepciója. Hiába a 8 évadra visszanyúló múltbéli sikere, ez most totál hidegen hagy. 10% esélyt adok neki.

tess szerint: A szereplőgárda némileg bizakodásra adhat okot, ha már az alapkoncepció semmi jót nem ígér. Fizikai hátránnyal induló random procedural szerda este? Ebből sok jó nem sülhet ki, hacsak nem visznek bele valami csavart. Az 1. évadot mondjuk túléli, de a folytatásra már nem mernék megesküdni, így 70% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Egy újabb nyomozós sorozat a sok millió mellé.. nem győzőtt meg. Underwood-nak meg amúgy se volt túl sok jó megmozdulása az elmúlt években.. 20%


free web stats