NBC újoncok (7): Dracula

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 2:18-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): Flame Ventures, Sky Living, Playground Entertainment, Universal Television, NBC Universal International Television Production and Carnival Film & Television. Davis Entertainment, Yellow Brick Road

Forgatási helyszín: Magyarország

Író: Cole Haddon, Dan Knauf (Carnivale)

Rendező: Andy Goddard (Downton Abbey, Torchwood)

Producerek: Christopher Hall (Archangel, The Lost World)

Szereplők: Jonathan Rhys Meyers (The Tudors), Nonso Anozie (Game of Thrones), Jessica De Gouw (Arrow, Underbelly), Oliver Jackson Cohen (Mr Selfridge, Lark Rise to Candleford), Thomas Kretschmann (The River), Katie McGrath (Merlin), Victoria Smurfit (The Clinic), Anthony Howell (Foyle’s War)

Történet: Az 1800-as évek végén Dracula gróf Londanba érkezik, mint egy jómódú amerikai üzletember, hogy a modern kor vívmányait adja el a viktoriánus Angliának. Csakhogy titkon minden tettét a bosszú hajtja, mígnem beleszeret egy nőbe, akit a halott felesége reinkarnációjának vél.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől, péntek esténként a 22 órás slotban, a Grimm vezeti majd fel.

Kanyecc szerint: A Grimm mellett tökéletesen sikerre törhet: 95%-ot adok neki.

tess szerint: Roppant ígéretes projekt, ráadásul a készítők némi provokatív hangvételt is meglebegtettek. Minden adott a sikerhez, ráadásul a pénteki halálnapon kifejezetten nem is kell jól szerepelnie, hoznia kell a Grimm egyébként sem combos számait és minden adott a sikerhez. Amúgy meg szemlátomást a csatorna tematikus estében gondolkozik, szóval 70% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Kosztümös cucc, nem az én asztalom. Mindenképp pozitívum, hogy a Tudors rendezője áll a háttérben Meyers-szel egyetemben, szóval biztos nem raknak le sz.rt az asztalra! Mindemellett péntek és Grimms, ergó nincsenek nagy elvárások: 90%


free web stats