NBC újoncok (9): The Michael J. Fox Show

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 2:45-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Előző címe: MJF

Műfaj: egykamerás

Stúdió(k): Olive Bridge Entertainment · Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Sam Laybourne (Cougar Town).

Rendező: Will Gluck (Friends with Benefits, Andy Richter Controls the Universe).

Producerek: Alex Reid (Ultimate Force) és Richard Schwartz

Szereplők: Ana Nogueira (The Battery’s Down), Betsy Brandt (Breaking Bad), Conor Romero, Jack Gore, Juliette Goglia (Joan of Arcadia), Katie Finneran (I Hate My Teenage Daughter, Wonderfalls), Michael J. Fox (Spin City, Family Ties) és Wendell Pierce (Treme, The Wire).

Történet: Michael J. Fox élete adja az alapokat. A történet középpontjában egy Parkinson-kóros apuka áll, akinek van három gyermeke – illetve az a tény, hogyan is boldogul mindezzel összességében, főleg, hogy újra munkába áll, mint tévés riporter.

Berendelve: 22 epizód

Várható premier: Csütörtök, 21:30-as blokk – A Sean Saves the World fogja felvezetni

Kanyecc szerint: Minden tiszteletem Michael J. Fox-é, de a sorozata teljes mértékben hidegen hagy. Az NBC komédiái közül a legsemmitmondóbb ötletet sikerült berendelniük. Személy szerint lehetett volna passzolni, nem pedig 22 epizódra berendelni. Ebből akkor bukás várható… 5%-nyi esélyt jósolok neki, jóindulattal.

tess szerint: Érdektelen koncepció egy igazi retro arccal megspékelve, ráadásul a családi fajtából. Látatlanul sok esélyt nem jósolok neki, bár mostanság kezdenek megint trendik lenni az egykori nevettetők. 60% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Uhh szorítok Fox-nak, de én nem bírtam elviselni sokáig az előzetesben. Az, hogy berendelték már most 22 részre az bizakodó. 45%


free web stats