NBC újoncok (10): Crossbones

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 3:05-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Georgeville Television · Motion Picture Capital · Parkes-MacDonald Productions · Reliance Entertainment · Universal Television.

Forgatási helyszín: N/a

Író: Neil Cross és Colin Woodard (BOOK)

Rendező: N/a

Producerek: Walter F. Parkes, Laurie MacDonald és Ted Gold

Szereplők: John Malkovich.

Történet: 2012/13-as idényben bekért újoncok egyike, aminek megcsúszott a premierje. Az 1700-as éveket éljük, amikor Feketeszakáll megalapítja a tolvajok, tövényen kívüliek és kalózok nemzetét. A történet csavarját az adja, hogy a hír hallatára egy bizonyos Tom Lowe nevű bérgyilkost küldenek fosztogatónk megölésére, csakhogy minél közelebb ér a főhőshöz, annál jobban meginog tettében.

Berendelve: 10 epizód

Várható premier: Midseason, péntek, 22:00-ás blokk – A Grimm felvezetésével elvileg.

Kanyecc szerint: Túlságosan sokat kellett várnunk a Crossbones-re. A jó munkához idő kell, a rosszhoz pedig mégtöbb. Azt viszont ne feledjük el, hogy kalózos koncepcióból hiány van a tévépiacon, ezért is várom annyira. 85%-ot adok neki várós faktorban, míg túlélésben csak 50%-ot.

tess szerint: A készítő és a főszereplő neve garancia lehet a sikerre, de azért ne szálljunk el tőle, túl sokáig készült, sőt még készül is. Az pedig nem jelent semmi jót országos platformon. Szóval tutira kompromisszumokat húztak itt is, kérdés a végeredmény Terra Nova szintű élményt nyújt vagy jobbat. 70% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Én sose rajongtam a kalózos sztorikért.. a háttér felhozatala viszont elég komolynak tűnik. A pilotot biztos megnézem, de részemről nem várós, 60%


free web stats