NBC újoncok (11): Believe

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 3:15-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Bad Robot Productions · Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Mark Friedman (The Forgotten).

Rendező: Alfonso Cuaron (Children of Men, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban).

Producerek: Athena Wickham (Fringe, Person of Interest, Revolution, Alcatraz), Bryan Burk (Lost, Fringe), J.J. Abrams (Revolution, Lost, Fringe) és Kathy Lingg (Person of Interest, Fringe, Undercovers, Alcatraz).

Szereplők: Arian Moayed, Delroy Lindo (The Chicago Code, Kidnapped), Jake McLaughlin (Crash), Jamie Chung (Once Upon a Time), Johnny Sequoyah, Kyle MacLachlan (Portlandia, Made in Jersey, Desperate Housewives) és Sienna Guillory.

Történet: egy olyan lány áll a középpontban, akinek birtokában van egy különleges képesség – tulajdonképp ezért kerül “gonosz elemek” által veszélyben. Útközben kap egy védelmezőt, aki a börtönből szökött meg – teszem hozzá, jogtalanul lett halálra ítélve.

Berendelve: 13 (?) epizód

Várható premier: Midseason, vasárnap, 21:00-ás blokk – Az American Dream Builders lesz a felvezetője.

Kanyecc szerint: Ha jól vettem ki a szinopszisból, akkor egy kvázi fantasy-drámával állunk ismételten szembe. 10 éves kislánynak megerősödik az ereje, amit a „gonosz erők” nem hagyhatnak, azért ki akarják iktatni – szerencséjére kap egy segítőt, mi pedig egy lebilincselő történetet remélhetőleg. A készítőgárdában a Fringe konkrét stábja. Mosolyogtam is, hogy kb. ugyanazokban a sorozatokban fordult meg mindegyik. Ha ezt vesszük alapul, és a vasárnapi timeslotot, akkor simán 65%-ot adok neki. Előzetes nélkül nehéz pontozni.

tess szerint: Az Abrams kompánia újra összeverődött, ráadásul egy remek rendezőt is megnyertek maguknak. Elsőre igen csak várós, de mind tudjuk, milyenek az NBC-s midseason sorozatok. Remélem siker lesz, de óvatos vagyok, így “csak” 70% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Nem kicsit Fringe szaga van, bár ez nem meglepő. Eddig elég semmit mondó a történet, a nagy kérdés mit hoznak ki belőle? A másik negatívum, hogy midseasonre jön, így a 60-70% elég találó, szóval legyen 70%


free web stats