NBC újoncok (13): Chicago PD

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 3:42-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Universal Television · Wolf Films

Forgatási helyszín: Chicago.

Író: Derek Haas (Chicago Fire) és Michael Brandt (Chicago Fire).

Rendező: Joe Chappelle (Chicago Fire, Fringe, CSI: Miami, The Wire).

Producerek: Dick Wolf (Chicago Fire, Law & Order-franchise).

Szereplők: Jon Seda (Chicago Fire, Treme, The Pacific, Close to Home), Kelly Blatz (Glory Daze), Melissa Sagemiller (Raising the Bar, Sleeper Cell), Scott Eastwood és Tania Raymonde (Death Valley, Swiched at Birth, Lost).

Történet: A Chicago Fire spinoff-ja, amit majd az évadzáróban fognak felvezetni. Nincs részletes szinopszis, csak a szokásos, miszerint Chicago-i rendőrökről fog szólni.

Várható premier: Midseason, nincs még időpont

Kanyecc szerint: Dick Wolf lassan az NBC-től megy nyugdíjba. A Law & Order után nagyon úgy fest, hogy a Chicago Fire lehet az aranytojást tojó tyúkja. Mellesleg ezt nem irigylem tőle, mert a tűzoltós sorozat tetszik. Főleg így, hogy kap egy rendőrös spinoff-ot. Látszólag semmi extrát nem nyújt, hiszen olyan ügyeket ígéretet, amiket a járőrös zsaruk oldanak meg, mint pl.: beépülés, szervezetbűnözés felszámolása és hasonlók. Ha már nincs Southland, akkor legyen valami utód a helyére. – Nekem nagyon úgy fest, hogy ezt az étert akarják kitölteni nála. A midseason-ös start kicsit távoli, inkább őszre kellett volna tenni. 50% esélyt mondok rá.

tess szerint: Ótvar nagy zakó lenne, ha Dick Wolf kierőszakolt spin-off sorozata bedőlne, pláne úgy, hogy a Chicago Fire-ös stábbal csinálja ezt is. Ha a hangulat marad és mellé jól castingolnak akkor nem lehet baj, éppen ezért 80% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Ha hozza az előd szintjét akkor megmaradhat, 66%


free web stats