NBC újoncok (14): The Night Shift

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 13, 4:10-kor a(z) Upfront 2013: NBC témába.

Előző címe: After Hours

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Sachs-Judah Productions · Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: Új-Mexikó

Írók: Gabe Sachs (90210, Life as We Know It) és Jeff Judah (90210, Life as We Know It).

Rendező: Pierre Morel.

Szereplők: Brigid Brannagh (Army Wives, Over/There), Eoin Macken (Merlin), Freddy Rodriguez (Generator Rex), Jeananne Goossen (Alcatraz, The Following), Jill Flint (Royal Pains, The Good Wife), Ken Leung (Zero Hour, Deception, Lost) és Robert Bailey, Jr.

Történet: egy San Antonio-i katonai kórház életébe nyerhetünk bepillantást – a csavart az adja, hogy az éjszakai műszak lesz a középpontjában (innen az előző címe!).

Várható premier: Midseason, nincs pontos időpont

Kanyecc szerint: Lassan leáldozóban a Grey’s Anatomy az ABC-n, így kell a népnek egy újabb kórházas sorozat – gondolta magában Gabe Sachs. Szerintem nincs esélyük, de ezt ne én döntsem el. Adok neki max. 35%-nyi esélyt.

tess szerint: Zsigerből érzem a bukás szagát, főleg hogy a látványosnak ígérkező sorozat mögött már most nincs semmi kézzelfogható. Felemás készítők, sok-sok B-vonalas karakterszínész és egy slampos plot, ez bizony D.O.A. lesz, így csak 15% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: Szóval Jill ide jött át a Royal Pains-ből? rossz döntés, nem sok jót jósolok a sorozatnak.. már a címváltoztatás is egy rossz omen. 20%


free web stats