FOX újoncok (1): Gang Related

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 20:48-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): 20th Television, Imagine Entertainment

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Chris Morgan (Fast and Furious, The Troop)

Rendező: Allen Hughes (Touching Evil, From Hell)

Producerek: Scott Rosenbaum (The Shield, Chuck, V), Brian Grazer (Friday Night Lights, Lie to Me, 24), Francie Calfo(The Playboy Club, Scoundrels), Howard Griffith (Criminal Minds)

Szereplők: Ramon Rodriguez (Charlie’s Angels, Daynreak), RZA (Californication), Jay Hernandez (Last Resort, Nashville), Sung Kang (Fast and Furious), Inbar Lavi (Underemployed), Cliff Curtis (Missing, Trauma), Shantel VanSanten (One Tree Hill), Tom Berenger Terry O’Quinn (Lost, 666 Park Avenue)

Történet: Az egykori bandatag egyre feljebb jut a San Francisco-i rendőrség ranglétráján, mígnem egy barátjának tragikus halála megkérdőjelezi a tényleges hovatartozását, mind a rendőrségen, mind pedig a bandán belül.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: 2014 midseason

Kanyecc szerint: Chris Morgan azt akarja üzenni Dick Wolf-nak, hogy egy rendőrös sorozatot is lehet színesíteni extra csavarokkal. Ez így teljesen korrekt. Nem fogom félteni a Gang Related-et, mert az alapfelállás berántós. Reméljük a megvalósítás során nem vérzik el. 85%-ot adok neki.

tess szerint: Az a helyzet, ez így túl szép ahhoz, hogy igaz legyen! A készítők listája pazar, plusz előre vetít némi high-octane attitűdöt is, bár lehet ezt csak én képzelem oda. Ellenben RZA és Terry O’Quinn neve már önmagában garancia a minőségre. Amennyiben Morgan nem spórol az akcióval és a látvánnyal nagy gond nem lehet, így jár is neki a 70% túlélési esély. Azért nem több, mert midseason, bár mostanság a csatorna pont ezeket preferálja az év végi berendeléseknél.

FERCSA szerint:


free web stats