DVD-morzsák: Új Continuum-terv

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 6, 9:43-kor a(z) DVD témába.

Ez, de gáz. Tegnap számoltunk be önfeledten, hogy elkészült a Stargate SG-1: Continuum DVD- és Blu-ray borítása, viszont ma már el lehet felejteni a régi tervet. AZ MGM, ugyanis megvizsgálta és visszadobta a kivitelezést, azzal az indokkal: nem látszik rendesen az Antarktisz jége. Ebben egyébként teljesen igazuk volt, mert az előző mintából fullra nem derül ki, hogy merre van a kapu, csak a nagy sötétség dominál. A lényeg, hogy az előzőt el lehet felejteni, sőt még a mostani sem 100%-os. Ellenben a július 29. maradt. Örüljünk.

Kidobták a South Park 11. évadjának borítóját is. Nagyon gáz lett. Remélem, visszadobják! Full üres az egész, semmi élet nincs rajta. Meg hogyan néz már ki az a 11-es szám. Augusztus 12-ig még sok idő van hátra. Hajrá, hazánkban május 2-án indult az MTV (magyar zene tívín) ezen évad, ami az egyik leggyengébb, bárki már mit mond.

Végezetül, egy röpke Prison Break infó. Augusztus 16-án fog megjelenni. Jöhetnek a tippek, hogy ez lesz-e vagy változtatnak a borításon. (Utóbbit mondom.)


free web stats