FOX újoncok (2): Almost Human

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 21:01-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Dráma

Előző cím: Human

Stúdió(k): Warner Bros. Television, Bad Robot Productions

Forgatási helyszín: Vancouver

Írók: J.H. Wyman (Fringe)

Rendező: Brad Anderson (The Killing, Fringe)

Producerek: J.J.Abrams (most komolyan soroljam?!), Bryan Burk (Person of Interest, Fringe, Alcatraz), Kathy Lingg (Person of Interest, Fringe, Revolution), Reid Shane (Fringe), Vladimir Stefoff (Fringe, Supernatural), Athena Wickham (Person of Interest, Fringe)

Szereplők:  Karl Urban (Comanche Moon, Dredd), Michael Ealy (Common Law, Califorgia), Lili Taylor (Hemlock Grove, State of Mind), Mackenzie Crook (Game of Thrones), Michael Irby (Fast Five), Minka Kelly (Friday Night Lights, Charlie’s Angel), Mekia Cox (90210, Undercovers), Nils Hognestad

Történet: A közeli jövőben, 2048-ban a  Los Angeles-i rendőrök androidokkal párban dolgoznak. Hősünk másfél év kómából ébred és nem emlékszik semmire, azt leszámítva, hogy megölték a társát. Miután felépül és kap maga mellé egy kiszuperált androidot elkezdi utánajárni a történteknek.

Várható premier: Késő ősztől, hétfőnként: a 20 órás slotban

Kanyecc szerint: Minden tiszteletem J.H. Wyman előtt, mert a Fringe az egyik kedvenc sci-fiféleségem volt, de ez most valahogy hidegen hagy. Újabb nyomozós sorozat, ami a jövőben játszódik, tetejében még droidokat is hoznak. Ami ellenben kíváncsivá tehet, az a jövőkép megvalósítása. Mennyire fognak elrugaszkodni a földről a lehetséges „ez várható” felé. 30%-nál többet nem igazán adnék neki.

tess szerint: Bődületes a potenciál a sorozatban, plusz nem semmi stáb áll mögötte. Urban meg látatlanul is remek választás volt az öntörvényű jövőbeli zsarú szerepére. Remélhetőleg Wyman a Fringe aranykorát idéző atmoszférát teremt, amibe az átívelő szál is maximálisan beleillik majd. 100% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a


free web stats