FOX újoncok (3): Rake

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 21:20-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Jogi dráma

Stúdió(k): Sony Pictures Television, Fedora Entertainment, Essential Media & Entertainment

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Peter Duncan, Peter Tolan (Rescue Me)

Rendező: Sam Raimi (Spartacus franchise, Legend of the Seeker)

Producerek: Ian Collie, Peter Duncan (a Rake ausztrál eredetije), Greg Kinnear (The Kennedys), Richard Roxburgh (East of Everything), Leslie Tolan (The Job, Rescue Me), Peter Tolan (Rescue Me), Christina Verano (Made in Jersey, Smallville, Breaking In)

Szereplők:  Greg Kinnear (The Kennedys), Miranda Otto (Cashmere Mafia), John Ortiz (Luck), Necar Zadegan (Emily Owens MD, The Event, 24), Bojana Novakovic (Satisfaction), Tara Summers (Ringer, Boston Legal), David Harbour (Pan Am, The Newsroom), Ian Colletti, Jenna Ortega

Történet: Egy tehetséges, de önpusztító védőügyvédről szól, aki az élet több területén is problémákba ütközik. Az alapot amúgy az azonos című 2010-es ausztrál sorozat szolgáltatja.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Midseasonben, csütörtök esténként: a 21 órás slotban, várhatóan az American Idol vezeti majd fel

Kanyecc szerint: Az ausztráloknál két évadot húzott le. Legjobb drámának választották meg az AACTA Awards-ön a második szériáját – mindezt azért mondtam, mert odakinn nem úgy búcsúzott, hogy elismerést se szedett össze. A The Good Wife kivételével semmi jó ügyvédes produkciót nem tudnék felsorolni (max. még a Franklin & Bash), így abszolút váróm. Az önpusztító karakteren fog múlni, nem pedig a heti ügyeken. Látatlanban 70%-ot adok neki.

tess szerint: Szórakoztató jogi drámának tűnik, aminek a sorsa egy az egyben a főszereplő áll vagy bukik. Millió ilyet láttunk már, a többség ugye elbukott, de az a kevés igazi klasszikussá vált. Fifty-fifty az esélye, bár a midseason miatt valamelyest csökken a mutató, így csak 45% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a


free web stats