FOX újoncok (4): Sleepy Hallow

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 21:34-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): 20th Television, K/O Paper Products

Forgatási helyszín: Charlotte (Észak-Carolina)

Írók: Alex Kurtzman – Roberto Orci (Fringe, Hawaii Five-O, Alias), Phillip Iscove

Rendező: Len Wiseman (Hawaii Five-O, Die Hard 4.0, Underworld franchise)

Producerek: Phillip Iscove, Heather Kadin, Alex Kurtzman, Roberto Orci, April Nocifora (Terra Nova, Fringe, The Event, The Pacific), Clayton Townsend

Szereplők: Tom Mison (Parade’s End), Nicole Beharie (The Good Wife), Orlando Jones (Rules of Engagement), Katia Winter (Dexter), John Cho (Go On, Star Trek franchise, FlashForward),

Történet: Modern környezetbe helyezett természetfeletti thriller a klasszikus Washington Irving regény alapján. A kissé zakkant Ichabod Crane-t felélesztik, hogy megoldjon egy évszázados rejtélyt, csakhogy ezzel visszahozzák a Fejnélküli Lovast is. Sleepy Hallow-ban újra elszabadul a pokol, de Crane-nek végre van egy társa is a helyi sheriff személyében.

Várható premier: Ősztől hétfőnként a 21 órás slotban, kezdetben a Bones vezeti majd fel

Kanyecc szerint: Abszolút várós. Írhatnék róla hosszasan, hogy miért, de feleslegesnek értem. 100%-os várós faktor, 65%-os túlélési esély.

tess szerint: Ha anno Tim Burton-nek sikerült az adaptáció, akkor a Kurtzman-Orci duónak is fog, főleg hogy az utóbbi időben amelyik franchisehoz hozzányúltak az arannyá vált. Már csak azért kell izgulni, hogy kellően sötét tónusú legyen a végeredmény és zabálja a nép.  99% a túlélési esélye.

FERCSA szerint:


free web stats