FOX újoncok (5): Dads

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 21:55-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Többkamerás sitcom

Stúdió(k): 20th Television, Fuzzy Door Productions

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Alec Sulkin (Family Guy, The Cleveland Show), Wellesley Wild (Family Guy, Ted)

Rendező: Mark Cendrowski (The Big Bang Theory)

Producerek: Randy Corday (Ben and Kate, How to be a Gentleman, Office, Unhitched), Seth MacFarlane (Family Guy, Ted, American Dad, The Cleveland Show), John Postlewait (Ben and Kate, Medium), Alec Sulkin, Wellesley Wild

Szereplők: Seth Green (Family Guy, Buffy, Robot Chicken), Giovanni Ribisi (Ted, My Name Is Earl), Brenda Song (New Girl, Scandale), Peter Riegert (The Good Wife, Damages), Martin Mull (Two and a Half Men, American Dad), Tonita Castro (Go On), Vanessa Lachey, Sarah Baldwin (Justified), Ewan Chung (Monday Mornings)

Történet: A középpontban két sikeres 30-as férfi áll, akiknek az élete egyszerre rémálommá válik, amikor kibírhatatlan apjuk hozzájuk költözik.

Berendelve: Eredetileg 6 részre, de kibővítették 12-re.

Várható premier: Ősztől, a keddi sitcom blokkban startol a 20 órás slotban

Kanyecc szerint: nincs könnyű helyzetben egyetlenegy többkamerás szitkom se. A Dads az elsők között kapott berendelést, és még ezt ki is egészítették Upfronts során. A csatorna szeretné, ha sikere lenne. Mindez nem olyan elérhetetlen, mégis csak Seth Green van jelen a szereplők sorában. 70%-nyi esélyt adok neki.

tess szerint: MacFarlane kompániája végre kimozdult az animációs közegből és egy multicam sitcomot készít. Ígéretes? Amennyiben Green humorbonbonjai nem koptak meg az idővel és amennyiben a Ted hangulatát idézik, akkor mindenképpen. Igazából nehéz látatlanul belőni, így csak a megérzéseimre támaszkodhatom, miszerint ez a stáb nem lőhet mellé. Ettől függetlenül óvatos 65% a túlélési esélye az első videókig.

FERCSA szerint: N/a


free web stats