FOX újoncok (6): Enlisted

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 22:20-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Stúdió(k): 20th Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Írók: Kevin Biegel (Cugar Town, Scrubs)

Rendező: Phil Traill (The Middle, Suburgatory)

Producerek: Mike Royce (Men of a Certain Age, Everbody Loves Raymond), Kevin Biegel, Chris Plourde (Bent, Blue Collar TV)

Szereplők:  Geoff Stults (Ben and Kate, Bones, Happy Town), Angelique Cabral (Happy Endings), Keith David (The Bible), Chris Lowell (Private Practice, Veronica Mars), Parker Young (Suburgatory), Tania Gunadi (Transformers Prime), Mel Rodriguez (Running Wilde)

Történet: Komédia három különböző karakterű és elhivatottságú testvérről, akik együtt dolgoznak egy aprócska Florida-i támaszponton, ami a szó legszorosabb értelmében véve a hadsereg alját jelenti.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: Ősztől a péntek esténként a 21 órás slotban párban a Raising Hope-pal

Kanyecc szerint: Minden viccet félretéve: ez tetszik. Ritka az olyan szitkom, ami egykamerás + munkahelyi + katonai. Így hirtelenjében egyet se tudnék felsorolni pluszba. (Ő, a Reno 911 ugye rendőrös volt, de katonás… hm… Talán a M*A*S*H, vagy hülyeségeket beszélek? NOT!) Száz szónak is egy a vége: maga az alapfelállás bejön, azt se lehet mondani rá, hogy minden sarkon összefutni egy hasonlóval. Részemről maximális a várós faktorja, de a túlélési esélye a pénteki szlot miatt mindössze 30%-nyi.

tess szerint: Fantáziát nem látok benne, igaz az első előzetesekkel ez úgyis módosulni fog. Ellenben Biegel és Royce meggyőző nevek a komikumot illetően, plusz a Raising Hope-pal van párban, szóval… Könnyedén lehet a szezon nagy meglepetése, de így első blikkre nem több 50%-nál a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a


free web stats