FOX újoncok (7): Us & Them

 
Beküldte: tess 2013 May 13, 22:32-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Eredeti cím: Friends & Family

Stúdió(k): Sony Pictures Television, BBC Worldwide Productions, Baby Cow Productions

Forgatási helyszín: New York

Írók: David Rosen (I Just Want My Pants Back)

Rendező: Michael Patrick Jann (Children Hospital, Happy Endings)

Producerek: James Corden, Julie Garden (Da Vinci’s Demons, Tourchwood), Ruth Jones (Stella), Henry Normal (Common Ground), David Rosen, Jane Tranter (Torchwood, Da Vinci’s Demons)

Szereplők:  Jason Ritter (Gravity Falls, Parenthood), Alexis Bledel (Gilmore Girls, Mad Men), Jane Kaczmarek (Malcolm in the Middle), Kurt Fuller (Psych, Better with You, Supernatural), Kerri Kennedy (Reno 911), Dustin Ybarra (Californication), Ashlie Atkinson

Történet: Az alapot a BBC-s Gavin & Stacey szolgáltatja, amiben egy távolsági kapcsolatban élő pár próbál a barátaikra és a családjukra támaszkodva megbirkózni a lehetetlen helyzettel. Azonban sokszor fordul a kocka és nekik kell szeretteiket istápolniuk.

Berendelve: ?? epizód

Várható premier: 2014-ben a midseasonben érkezik

Kanyecc szerint: Az írók sorában az a David J. Rosen, akinek köze van az I Just Want My Pants Back-hez. Tulajdonképp ennyi bőven elég. Meggyőztek. Igaz némileg klisésnek érződik a sztori, ettől függetlenül a poénok jófélének tűnnek. Adok neki látatlanban 60%-ot.

tess szerint: David Rosen újabb sorozatot jegyez, ráadásul Alexis Bledel lesz a főszereplője, ide vele!!! Igen jófajta alapanyagnak tűnik, sőt remélhetőleg a bájos attitűdje is meglesz, de akkor mégis, miért a midseason… Szeretném, hogy működjön, sőt egyenesen akarom is, de 65%-nál így sem jobb a túlélési esélye. 

FERCSA szerint: N/a


free web stats