FOX újoncok (10): Murder Police

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 14, 0:35-kor a(z) Upfront 2013: Fox témába.

Műfaj: animációs komédia

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Bento Box Animation

Írók: Jason Ruiz és David A. Goodman (Allen Gregory, Family Guy).

Producerek: Emily Spivey (Up All Night, Saturday Night Live).

Szereplők“: Chi McBride (Golden Boy, Ultimate Spider-Man), Horatio Sanz, Jane Lynch (Glee), Jason Ruiz, Justina Machado (Private Practice), Penny Marshall, Peter Atencio (Key & Peele), Will Sasso (Family Guy) és Wilmer Valderrama (Awake).

Történet: egy rendőrőrs életébe nyerhetünk bepillantást, ahol nem éppen hétköznapi rendvédelmezők kapnak helyet. A korrupt zsarutól kezdve a kétbalkezesen keresztül mindenfélét kapunk. – Még tavaly rendelték be, csak valamiért elcsúszott a premierje/munkálata.

Berendelve: 13 epizód

Várható premier: Midseason, valószínűleg vasárnapra

Kanyecc szerint: Rossz hír, hogy csak midseasonre érkezik. Másik rossz, hogy a Fox-on nehezen élnek túl az animációk. Legutóbb a The Cleveland Show-nak és a Bob’s Burgers-nek jött össze a mutatvány. Azóta se többnek. Ha csak ennyit veszek alapul, akkor 15%-nyi esélyt adok neki.

tess szerint: Animációs sorozat lévén tutira adásba kerül az összes bekért rész, ld. Allen Gregory, éppen ezért felesleges tippelni. Viszont hosszútávra én semmiképp sem terveznék vele, valahogy nem illik bele a vasárnapi animációs blokk hangulatába, bár ez csak megérzés.

FERCSA szerint: N/a


free web stats