ABC újoncok (1): Betrayal

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 20:51-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): ABC Studios

Forgatási helyszín: Chicago

Író: David Zaber (Detroit 1-8-7, E.R.)

Rendező: Patty Jenkins (The Killing, Moster)

Producerek: Alon Aranya (Red Widow), Rob Golenberg, David Zaber (Detroit 1-8-7, E.R.)

Szereplők: Hannah Ware (Boss), Stuart Townsend (XIII: The Series, Night Stalker), James Cromwell (American Horror Story Asylum), Henry Thomas (E.T.), Chris Johnson (Against the Wall, The Vampire Diaries), Wendy Moniz (Damages, Big Shots), Elizabeth McLaughlin (First Day), Braeden Lemasters (Men of a Certain Age), Helena Mattsson (666 Park Avenue)

Történet: Egy gyönyörű, de boldogtalan házasságban élő fotós nő viszonyt kezd egy gazdag ügyvéddel. A dolgok akkor kezdenek el igazán bonyolódni, amikor kiderül, hogy a férfi abban a perben védi a gyilkost, amiben a nőnek a férje az ügyész.

Várható premier: Ősztől vasárnap esténként a 22 órás slotban, a Revenge vezeti majd fel

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: David Zaber ebben az évben akkor duplázik az ABC-n? Nem hinném, bár kétségtelenül ez tűnik az életképes koncepciónak, ráadásul a Revenge lesz a felvezetője, szóval nem annyira veszett az ügy, habár a casting nem a legacélosabb. Ellenben a Jenkiens remek rendező, a The Killing pilotját is remekül levezényelte, de hát ez nem jelent semmit ugye. 70% a túlélési esélye, mondom ezt látatlanban, az első előzetesek után okosabbak leszünk.

FERCSA szerint: N/a


free web stats