ABC újoncok (2): Mind Games

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 21:10-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Eredeti cím: Influence

Stúdió(k): 20th Television

Forgatási helyszín: N/a

Író: Kyle Killen (Awake, Lone Star)

Rendező: Miguel Sapochnik (Banshee, House)

Producerek: Garry A. Brown (Breakout Kings, Chase, Prison Break), Keith Redmon (Awake), Miguel Sapochnik (Banshee, House), Kyle Killen (Awake, Lone Star)

Szereplők:  Steve Zahn (Treme), Christian Slater (Breaking In, The Forgotten, My Own Worst Enemy), Megalyn Echikunwoke (Made in Jersey, Shameless), Cedric Sanders (10,000 Days), Gregory Marcel (Infinity Startegists), Wynn Everett (The Newsroom), Sunny Mabrey (The Client List, Memphis Beat)

Történet: A történet középpontjában egy provokatív ügynökség áll, ami az ügyfelek problémáinak a megoldására manipulációt és pszichikai ráhatást részesíti előnyben. Ráadásul a céget két teljesen különböző testvér vezeti, akik közül az egyik mániás depresszióban szenvedő zseni, míg a másik egy börtönviselt szociopata.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: 2014-ben a midseason alatt érkezik

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Kyle Killen harmadszorra is megpróbálja az network tv-nél… A trend eddig javuló tendenciát mutat, szóval bármi lehetséges, habár én kissé szkeptikus vagyok. Az alapkoncepció számomra igen csak felszínes és kidolgozatlan így elsőre, plusz ott van Christian Slater személye, aki az utóbbi években nem a legjobb ómennek bizonyult. Szóval óvatos leszek, legyen csak 50% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a


free web stats