ABC újoncok (5): Once Upon a Time in Wonderland

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 22:02-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): ABC Studios

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Edward Kitsis (Once Upon a Time, Lost), Adam Horowitz (Once Upon a Time, Lost

Rendező: Ralph Hemecker (Once Upon a Time, Blue Blood, Numb3rs)

Producerek: Jane Espenson (Once Upon a Time, Torchwood, The Inside), Zack Estrin (Zero Hour, The River, Prison Break), Steve Pearlman (Once Upon a Time, V, Reunion), Anthony E. Zuiker (CSI franchise)

Szereplők:  Sophie Lowe (The Slap, Satisfaction), Peter Gadiot, Michael Socha (Being Human, This Is England), Emma Rigy (Prisoners Wives, Hollyoaks), Paul Reubens (TRON: Uprising, Dirt), Jonny Coyne (Alcatraz)

Történet: A Once Upon a Time kvázi spin-off sorozata, ami a viktoriánus kori Angliában játszódik, ahol a gyönyörűsége Alice orvosi kezelésre szorul, ugyanis úgy véli, hogy az egyik nyúl üregen túl egy mesebeli világ rejtőzik.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől csütörtök esténként a 20 órás slotban

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Ahogy nézem az alapkoncepció némileg módosult a kezdeti mini-sorozatos tervekhez képest, ami könnyedén a sorozat előnyére is válhat, mint ahogy az is, hogy az anyasorozat készítői állnak mögötte. A látvány és a történet ugye kulcsfontosságú lesz, így a B-vonalas castingra most nem is térnék ki. A bekért 13 rész sanszos, hogy adásba kerül, így legyen mondjuk 80% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a


free web stats