ABC újoncok (7): Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 22:30-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Előző címe: S.H.I.E.L.D.

Stúdiók: ABC Studios, Marvel TV

Író: Joss Whedon (az egyik legnagyobb geek istenség), Maurissa Tancharoen (Dollhouse, Dr. Horrible’s Sing-Along Blog)

Rendező: Joss Whedon

Producerek: Jeffrey Bell (Harper’s Island, Alias, Angel), Garry A. Brown (Prison Break, Breakout Kings), Chris Cheramie (Dollhouse, Eli Stone, 24), Jeph Loeb (Marvel képregényes atyaúristen), Jed Whedon (Dollhouse), Joss Whedon, Paul Zbyszewski (Hawaii Five-0, Lost)

Szereplők: Clark Gregg (The Avengers), Ming-Na Wen (Eureka, Stargate Universe), Brett Dalton, Chloe Bennet (Nashville), Ian De Caestecker (The Fades), Elizabeth Henstridge(Hollyoaks), Shannon Lucio (Prison Break, The O.C.), Arlene Santana (Grey’s Anatomy), J. August Richards (Angel)

Történet: Csak úgy tűnik, hogy a filmekkel ellentétben Coulson különleges ügynök túlélte a támadást és most egy válogatott titkos csapat élén járja a világot, hogy a megmagyarázhatatlannak tűnő dolgokat kivizsgálja. No és persze a S.H.I.E.L.D. égisze alatt védelmezze az emberiséget az egyre furcsább fenyegetések elől.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől keddenként a 20 órás slotban

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: A jelenlegi non-plusultra sorozat, ami egyszerűen nem lehet bukó, akkor a hype körülötte. Nem mellesleg az a Joss Whedon és válogatott kompániája áll mögötte, akik eddig sikert sikerre halmoztak. Bár a casting nem a legerősebb, de nem hinném, hogy ez gondot fog okozni. 100% a túlélési esélye, ez nem is lehet kérdéses.

FERCSA szerint: N/a


free web stats