ABC újoncok (8): Back in the Game

 
Beküldte: tess 2013 May 14, 23:09-kor a(z) Upfront 2013: ABC témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Előző címe: Címnélküli Cullens projekt

Stúdiók: 20th Television. Kaplan Entertainment

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Mark és Robb Cullen (Las Vegas, Heist)

Rendező: John Requa

Producerek: Glenn Ficarra (The Angry Beavers), Aaron Kaplan (The Neighbors, GCB, The Inbetweeners US), Wendy Knoller (Joey, Friends), Don Tardino (King & Maxwell)

Szereplők: James Caan (Las Vegas), Maggie Lawson (Psych), Griffin Gluck (Private Practice), Ben Koldyke (Work It), Kennedy Waite, Lenora Crichlow (Being Human), J.J. Totah, Cooper Roth, David Stanford (Monk)

Történet: Egy derékba tört softball karrier után hősünk visszaköltözik az apjához a fiával. A nagyapa ugyancsak tehetséges softball játékos volt, így amikor az unokájának a karrierje nem a vártnak megfelelően alakul a kezébe veszi az irányítást és a hasonszőrű játékosokból elkezd egy csapatot kovácsolni.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől szerdánként a 20:30-as slotban, közvetlenül a The Middle mögött

Kanyecc szerint: N/a

tess szerint: Mérhetetlen gyerekáradat és a ’90-es éveket idéző családias hangvételű sportfilmes klisék. Áááá, igen csak rizikós vállalkozás, ellenben James Caan és Maggie Lawson mégis belement, szóval tutira lehet valami a háttérben. Pluszban ott van a The Middle felvezetésnek és a fall season,mint tény, így akár jó is lehet. 60% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a


free web stats