CW újoncok (1): The 100

 
Beküldte: tess 2013 May 16, 21:01-kor a(z) Upfront 2013: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Előző címe: The Hundred.

Stúdió: Warner Bros. Television, Alloy Entertainment

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Jason Rothenberg (Body Politic),

Rendező: Bharat Nalluri (Emily Owens MD, Spooks)

Producer: Gina Girolamo (The Lying Game, 666 Park Avenue, The Secret Circle), Leslie Morgenstein (The Vampire Diaries, Gossip Girl, Pretty Little Liars)

Szereplők: Eliza Taylor, Henry Ian Cusick (Lost), Kelly Hu (Arrow), Isaiah Washington (Grey’s Anatomy), Eli Goree (Emily Owens MD), Bob Morley (The Strip), Marie Avgeropoulos (Cult), Paige Turco (PErson of Interest, Big Shots), Thomas McDonell (Suburgatory), Christopher Larkin

Történet:  97 évvel, egy nukleáris háború elpuszította a civilizációt a Földön. A túlélők az űrbe menekültek. Most, a jelenben 100 fiatalkorú bűnözőt küldenek vissza egykori lakhelyükre, hogy mérjék fel a lehetőségeket – újra benépesíthető-e?! Az alapokat Kass Morgan azonos című könyve adja. Poszt-apokaliptikus dráma lesz.

Várható premier: 2014. midseason.

Kanyecc szerint: A midseason egy másik befutója lehet. Sci-fi sorozat, amiből nincs sok jelenleg a tévében – mindez a The CW műsorán. Két gyors kérdés: (1) Melyik napra szánják?, (2) Mit szeretnének vele helyettesíteni? Alapkoncepcióban korrekt a The 100. Bejön továbbá, hogy Kanadában vették fel. Valamiért a sci-fikre jó hatást gyakorol az ottani légkör. És a szereplőgárda se rossz. 70%-ot adok neki, bár a The CW nem épp a legtökéletesebb otthon, de ezt megcáfolhatják.

tess szerint: Elsőre igen ígéretesnek, de tippre valami tutira sántít vele. Egy az egyben olyan érzésem van, mint a Cult esetében, ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Nagyon nem is foglalnék állás, óvatos 50% a túlélési esélye.

FERCSA szerint: N/a


free web stats