CW újoncok (4): Reign

 
Beküldte: tess 2013 May 16, 21:45-kor a(z) Upfront 2013: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió: CBS Television Studios

Forgatási helyszín: Európában

Író: Stephanie Sengupta (Outlaw), Laurie McCarthy (GCB, Ghost Whisperer)

Rendező: Brad Silberling

Producer: John Blair (Do No Harm, Best Friends Forever, Chaos), Stephanie Sengupta (Outlaw), Laurie McCarthy (GCB, Ghost Whisperer)

Szereplők: Adelaide Kane (Power Rangers R.P.M.), Toby Regbo (The Town), Torrance Combs (Heartland), Celina Sinden, Jenessa Grant, Megan Follows (World Without End), Caitlin Stasey (Please Like Me), Anna Popplewell (Narnia filmek), Rossif Sutherland (King)

Történet: a skót Mária királynőnek trónra kerülésére hajaz a sztori. Visszarepít minket a történelemben, amikor főhősnőnk 15 éves korában Franciaországba érkezik, mint Ferenc herceg jegyese. Lényegében a francia udvar, a sok “sötét erő” és egyéb intrikák túlélése adja a drámai mivoltát.

Várható premier: Ősz, csütörtökönként 21 órától – A The Vampire Diaries felvezetésével.

Kanyecc szerint: Nem tudom behatárolni. A felvezetés az egyik legjobb. Nem szenved hiányt ilyesmiből. Maga a történet az, ami jelenleg hidegen hagy, de ez változhat. Fenntartom a jogot. 30%-nál nagyobb esélyt nem tudok kinézni neki.

tess szerint: Kosztümös soap??? WTF!!! Azért ennyire mélyre nem kellene már süllyedni. Látatlanban igen csak D.O.A., de a csatorna láthatóan mégis bízik a sikerben, szóval lehet tényleg lesz benne valami aprócska kis plusz. Ettől függetlenül 45% a túlélési esélye, de csak azért mert a fall seasonban jön.

FERCSA szerint: N/a


free web stats