CW újoncok (5): The Tomorrow People

 
Beküldte: tess 2013 May 16, 22:00-kor a(z) Upfront 2013: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television, Berlanti Productions, Fremantle Media

Forgatási helyszín: New York

Író: Phil Klemmer (Political Animals, Chuck, Veronica Mars)

Rendező: Danny Cannon (Nikita, Alcatraz, Dark Blue, The Forgotten, CSI)

Producer: Greg Berlanti (Golden Boy, Arrow, Brothers & Sisters, No Ordinary Family, Everwood), Melissa Kellner Berman (Arrow, Golden Boy, Political Animals), Danny Cannon (Nikita, Alcatraz, Dark Blue, The Forgotten, CSI), Anthony Optican, Julie Plec (The Vampire Diaries, Kyle XY), Roger Damon Price

Szereplők: Robbie Amell (1600 Penn, Revenge), Peyton List (Mad Men, FlashForward), Luke Mitchell (H2O), Mark Pellegrino (Being Human US, Supernatural), Madeleine Mantock, Aaron Yoo (The Bedford Diaries), Sarah Clarke (24, Trust Me, Covert Affairs)

Történet: Az alapot Roger Price azonos című sorozata szolgáltatja, amiben szerte a világból néhány fiatal az emberi evolúció következő lépcsőfokára lép, olyan képességek birtokában, mint a teleportálás vagy a telepatikus kommunikáció. Együttes erővel próbálják felvenni a küzdelmet a folyton szervezgelődő sötét oldallal.

Várható premier: Ősz, szerdánként 21 órától – Az Arrow felvezetésével.

Kanyecc szerint: Az, amit az előzetesében láttam abszolút meggyőzött. Szerintem a Nikita pótlásának szánták a CW-nél, és még azt is meg merem kockáztatni, hogy majd midseasonben a helyére érkezik. Az alapötlet, amit ugye Roger Price írt bejön. Hasonló próbálkozások voltak, de azok kimúltak 2-3 évadot követően. Talán a The 4400-at kellene kiemelnem. Talán, mint elődöt. Meglátjuk. Várós, adok neki 75%-os túlélési esélyt.

tess szerint: Na vajon Danny Cannon és Greg Berlanti összedobja a tökéletes Nikita pótlékot? A jelek szerint igen, elvégre a képregényes felhang és az Arrow felvezetése nem tűnik a legrosszabb ómennek. Részemről 80% a túlélési esélye. 

FERCSA szerint: N/a


free web stats