Kaszát kapott a The Borgias

 
Beküldte: tess 2013 June 5, 23:03-kor a(z) Hírek témába.

Szép lassan a teljes Robert Greenblatt éra termése búcsúzik a Showtime műsoráról. A Weeds és  a The Big C már leköszönt,  szeptember végére pedig a Dexter is búcsút int a csatornának. Azonban még kedvenc sorozatgyilkosunk előtt távozik a kis hazánkban forgatott The Borgias is. Neil Jordan sorozata tehát 3 évadon keresztül bírta, ráadásul a június 16-ai évadfinálé egyben a sorozat zárása is lesz. Vagyis az elmúlt hetekben pletykált lezáró tv film lehetőségnek is lőttek.

“It has been an honor to work with the great Neil Jordan and the incomparable Jeremy Irons on The Borgias. Neil has written nearly every episode of this series himself. His extraordinary storytelling combined with Jeremy’s fascinating portrayal of the infamous Pope Alexander VI, has made for truly outstanding television that will live on. I look forward to future collaborations.”

David Nevins csatornafőnök elismerően nyilatkozott a sorozatról búcsú beszédében, de szemlátomást saját projektjeire akar koncentrálni a közeljövőben. Pedig az eddigi 10 Emmy jelölés, a részenként 2,4M-s átlagnézettség (ebben benne van minden) és a Jeremy Irons-t magasztaló kritikák nem igen a kaszára engedtek következtetni.

Ettől függetlenül új éra van kibontakozóban és ezt kihangsúlyozva hamarosan érkezik a hasonló témával operáló The Vatican a Friday Night Lights nagy kedvencével Kyle Chandler-rel, amit ráadásul a roppant impozáns Paul Attanasio – Ridley Scott páros jegyez majd. És nem szabad megfeledkezni a hamarosan induló Ray Donovan-ról, valamint a Masters of Sex-ről sem. Tehát megint csak izgalmas korszak előtt állunk.


free web stats