Az AXN nyári premierjei

 
Beküldte: tess 2013 June 5, 23:27-kor a(z) Hírek témába.

Tegnap megrendezésre került a lassan már hagyományteremtőnek titulálható 3. AXN – SiLverKart Gokart Kupa, ahol sajnos a sajtó száját most elkenték a dobogóért vívott harcban. Néha ez is megeshet, még ha az eddigi címvédő a sorozatjunkie soraiból is került ki, de bátran állíthatom egyöntetűen neki szurkoltunk. A hangulat ismételten önfeledt volt, a „szakmát” összehozó miliőt pedig továbbra is csak becsülni tudjuk.

Az ingyen gokart és korlátlan fogyasztás mellett, azért jutott némi szerep a sorozatos platformnak is, így eleget téve férfiúi guru kötelességünknek, jöjjenek a nyári premierek.

  • Haláli zsaruk (Common Law) – júliustól
  • A szépség és a szörnyeteg (Beauty & the Beast) – júliustól
  • Teen Wolf – Farkasbőrben (Teen Wolf) – augusztustól jön a 2. évad

Emellett folytatódik a Hannibal, a Criminal Minds, a Red Widow és a CSI:NY, bár ezeken úgysem lepődött meg senki sem. Ellenben a Beauty & the Beast érdekes próbálkozásnak tűnhet, felhígított misztikus soap nem mostanában volt a csatorna portfóliójában. Oké, ott a Teen Wolf, de higgyétek el a kettő közt konkrétan minőségbeli szakadék van. Ja, amúgy innen is oltári nagy pacsi a derék marketinges kollégának, aki még mindig erőlteti ezt a „bőrben” címezést. Volt már emberbőrben, farkasbőrben… javallott a Wilfred betárazása, stílusosan Wilfred – Kutyabőrben címmel.

Amúgy ha normális sorozatra vágytok, tessék bepróbálni az Äkta Människor-t! A 2012-es svéd androidos sci-fi dráma derekasan üt, lassan tán még egy írást is összedobok róla.


free web stats