Kaszát kapott a Jo, a profi

 
Beküldte: Kanyecc 2013 June 13, 14:51-kor a(z) Canceled/Ended: 2012/13,Európai régió témába.

Nem volt annyira profi ez a Jo fiú. A Monte Carlo-i tévés fesztiválon került napvilágra a hír (legalábbis időben), hogy nem rendeli be a sorozat második évadját. Marad a 8 epizódos 1. évad, ami a jelek szerint nem kap rendes lezárást? (Ha valaki látta végig, akkor lehet megcáfolni, mert jól gondoljátok azt, hogy kimaradt az életemből és csak spekulálok előbbi mondatommal, viszont pótolni fogom az RTL Klub-nak köszönhetően.)

Érdekes, hogy a 6.1 milliós teljes lakosságban hozott átlagnézettség kevésnek bizonyult a folytatásához. Bárt jó lenne tudni, mennyit jelent mindez SHR-ben kifejezve. A pilotját 7.4 millióan látták, míg a zárást már csak 5.27 millióan. A 7 rész alatt folyamatosan esett, előbb 6.4 millióra, aztán 6.22 millióra, majd 5.6M-ra. A döntés mellett még az szól, hogy a 18-49 évesek körében nem hozott kiemelkedő mutatókat, ezért mondott le valójában a csatorna Jean Reno nyomozós produkciójáról, ami odakinn duplázva ment le, ergo 4 hét alatt a 8 rész. Ez se valami bizalomgerjesztő dolog, lehet sejtettek már akkor valamit?

A René Balcer, az egyik készítő elmondta, hogy nem adják fel a harcot. Noha a TF1 passzolta a projektet, megpróbálják más francia adónak eladni az ötletet, hogy ne így és ilyen kevés résszel fejeződjön be pályafutása a Jo-nak.


free web stats