Upfront 2008/09 – ABC Buzz

 
Beküldte: tess 2008 May 13, 10:24-kor a(z) 2008/09 sorozatai,Hírek témába.

Az Upfront 2. napját az ABC fogja kezdeni, de szerintem ne várjunk nagy csodát. A sztrájknak hála minden produkció előkészülete igen csak lemaradott állapotban van, szóval én semmi extrát nem várok a nyers tényeken kívül. Mezei prezentációs nap lesz ez is, amit tuti vakon rendeltek be, lévén számos ABC projectnek még mindig nincs címe sem.

A nagy kérdésről már ugye megszületett a döntés, amit a reggeli hírmorzsákban is megírtam. Az Eli Stone megúszta a kaszát és berendelték a 2. évadra. Az AXN örülhet, hogy nem tett rossz lóra. Ellenben az ezévi újoncok közül a Women’s Murder Club és a Cashmere Mafia megkapta a kaszát. A régiek közül pedig az October Road, ami kész csoda, hogy eddig húzta.

Újoncok közül eddig, ami tuti biztos, hogy berendeltnek számít az a The Good Family, ami egy 13 részes animációs széria akarna lenni. Dave Krinsky és Mike Judge vezetése alatt. Ugyancsak biztosra vehető a Life on Mars amerikai remakeje is, ami az angolok fognak újragondolni. Ennek mondjuk örülünk. Végezetül pedig egy reality az Opportunity Knocks, aminek az előkészületeiben olyan nevek működtek közre, mint Ashton Kutcher vagy Jason Goldberg.

Az ABC eddig szám szerint 10 sitcom produkciót futtatott, aminek többsége még igen csak kezdeti stádiumban van, szóval én nem számítok nagy berendelésre. Max 4 sorozat, aztán ne legyen igazam. Az előzetesek szerint a befutók közt lesz a Bad Mother’s Handbook Alicia Silverstone főszereplésével valamint a Never Better, aminek creatori székében Damon Wayans ül. Valamint még ott van a sokáig cím nélkül futó Kristen Newman produkció a My Brother’s Hot is.

Dráma fronton 9 produkció futott, melyek közül is szintén kb 4 lesz berendelve. Az előzetesek szerint Andrew Marlowe Castle-je, Rob Thomas Cupid-ja, a Finnegan és a Good Behavior lesz a befutó. Bár én szurkolok a Section 8-nek is. Ha bejön akkor tutira vehető, hogy 2008/09-ben a természetfeletti és paranormális dolgok lesznek a főbb hypeok.

Reality téren egyelőre gyér a helyzet, de hát ezek többsége úgy is évadközben jön majd. A hivatalos bejelentés valamikor délelőtt lesz majd, de mi legkorábban csak éjjel írunk róla. Jah és délután lesz még a CW-nek is prezentációja. Nem elfelejteni!


free web stats