ABC újoncok (1) – Life on Mars

 
Beküldte: tess 2008 May 14, 0:32-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Josh Applebaum, Andre Nemec (Alias, Fastlane), Scott Rosenberg (October Road), Stephen Garrett és David E. Kelley (Boston Legal, Chicago Hope, Ally McBeal, stb.)

Szereplők: Jason O’Mara (In Justice, The Agency), Rachelle LeFevre (What About Brian), Colm Meaney (Star Trek Deep Space Nine), Stephanie Jacobsen (BSG Razor), Lenny Clarke (Rescue Me) és Richard Benjamin.

Stúdió: 20th Century Fox Television és az ABC Studios. A Piot részt viszont David E Kelley Productions csinálja.

Premier: Ősszel 22.00-tól csütörtökönként

Sztori: Elméletileg minden maradt a régi, mivel ez egy angol remake lenne. Az eredeti széria odakint két évadot élt meg és egy spin-off sorozatot, emellett pedig még kegyetlen népszerű is. A történtek szerint főhősünket, egy rendőrt autóbaleset ér, aminek hála a ’70-es évekbe utazik vissza, ahol tovább folytatja a munkáját. Az eredeti szériáról itt találtok Pilot kritikát.

tess mondja: David E. Kelley neve magáért beszél, de mint tudjuk a nagyok is tévedhetnek, elég csak a gyorsan kaszált The Wedding Bells-re gondolni. Viszont egyke újonc drámaként piszok nagy esélye van, főleg ha jól szerepel is. Nem egy olyan sorozat van az ABC-nél, amit csak a jószerencse mentett meg idén, ennél fogva 85% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja:Egy újabb időutazós sorozat. Kicsit félek tőle. No, de nem annyira, hiszen az angoloknál nagy sikere volt, még spinoff is készült belőle, viszont részemről nem volt meg egyik sem. Ezt leszámítva David E. Kelley neve tényleg nagy reményeket sző, sőt az előzetes alapján nem lesz rossz. A szereplők további sora sem ábrándít ki, így látatlanban 60%-os túlélési esélyekkel bíztatnám.


free web stats