Amber Heard @ Malibu

 
Beküldte: tess 2013 June 23, 22:49-kor a(z) cukorfalat témába.

Amber Heard egy időben hatalmas kedvenc volt itt a blogon, de gondolom a CW egyik első sorozatos próbálkozására a Hidden Palmsra vajmi kevesen emlékeztek már. Pedig a gyatra kritikák ellenére is egy kellemes guilty pleasure sorozat volt, ahol Heard kisasszony igen csak magasra tette azt a bizonyos eyecandy mércét. Aztán a sorozatozást felváltotta a filmezést, főleg az indie és a horror szegmens, no meg a kötelező pucérkodás, mi pedig magabiztosan bólogattunk mellé.

2011-ben ugyan akadt egy hajszálnyi sorozatos kikacsintás a The Playboy Club személyében, de az mint ismeretes pár rész után zakónak bizonyult. Kár érte? A pilot a mai napig bepróbálásra vár. És most megint a filmek dominálnak, igaz mintha feljebb kúszott volna a színésznő renoméja, de persze ez megítélés kérdése.

A post apropója egyébként a Malibu Magazine-ban leközölt szolid, ám de mégis szexi editorialja, ami mellett egyszerűen nem bírtam elmenni. Plusz, ha nem csal az archívum utoljára 3 éve foglalkoztunk a színésznővel, szóval már éppen ideje volt.free web stats