Emlékeztető: A szekta

 
Beküldte: Kanyecc 2013 July 10, 19:17-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 0:15-től a Viasat3 műsorán: Cult – 1×01.

A szerencse, hogy nem rakták el olyan későre. [irónia] Vannak sorozatok, amiknél örülünk, ha műsorra kerülnek. – Gondolhatnánk ezt a Cult-ról, hiszen ha a The CW-n futott életpályáját vesszük alapul, akkor kb. ez a megfelelő hozzáállás. Se előzetes hozzá, se bármiféle utalás, hogy lesz egy újonc az adójukon. Valahol úgy érzem, teljesen rejtett a premierje. Mondjuk engem nem zavar, mert így se nézek tévét, ha pedig pótolni akarom, akkor netről beszerzem. A másik – hát hogy is fogalmazzak – pozitívuma a negyed 1-es kezdésnek, hogy innen már nagyon nem kerülhet el. Nincs elvárás ilyen késő este.

Csak úgy képletesen, mielőtt bármit írnék róla a nézettségéből:

1×01 – 0.86 millió (18-49: 0.3)
1×03 – 0.68 millió (18-49: 0.2)
1×11 – 0.63 millió (18-49: 0.1)

Folyamatos zuhanás. Az első 2 része még kedd esténként futott, majd át került péntekre, ahonnan 1×07 után lekerült április 5-én. Végül a csatorna úgy döntött, hogy folytatja nyáron, duplázva. Itt tartunk most.

Nálam mindössze 5 percig futott a pilot, tess-nek sikerült végig nézni, itt olvashatjátok el észrevételeit. A sztorija egy ex-újságíróról szól, aki a szakma nagyjai közé tartozott, akinek van egy ex-drogos öccse, aki teljesen rágerjedt a Cult c. sorozatra, ami a The CW műsorán fut. [sorozat a sorozatban effektus] Akkor indul be a történet, mikor a tesó eltűnik és a nagybratyó belátja, hogy talán mégis van alapja öccse fura összeesküvés elméletének.

A szereplőkről itt írtunk, érdekes plakát itt, előzetes meg itt, de akadnak promóképek is hozzá.


free web stats