Cw újoncok (1) – 90210

 
Beküldte: tess 2008 May 14, 2:44-kor a(z) Upfront 2008: The CW témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Gabe Sachs (Freaks and Geeks, Life As We Know It), Jeff Judah (Freaks and Geeks, Life As We Know It)

Rendező: Mark Piznarski (NYPD Blue)

Szereplők: Shenae Grimes (Degrassi: The Next Generation), Tristan Wilds (The Wire), Lori Loughlin (Full House, Summerland, In Case of Emergency), Jessica Walter (Arrested Development), AnnaLynne McCord (Nip/Tuck, American Heiress), Dustin Milligan (Runaway), Michael Steger, (The Winner), Jessica Stroup (Reaper) és Ryan Eggold, (Dirt). Valamint visszatérő szereplő lesz Jennie Garth (Beverly Hills 90210)

Stúdió: CBS Paramount Network Television

Sztori: Ki ne emlékezne a ’90-es évek kultikus timisorozatára a Beverly Hills 90210-re, melynek a sorozat remakeje és egyben spin-offja is. A történet középpontjában Annie Mills és adoptált testvére Dixon áll, akiknek az élete fenekestül felfordul a West Beverly High-ban való belépésük után.

tess mondja: A CW és elődje a WB mindig is drámában volt erős, szóval nagy jó esélyei vannak. Rob Thomas távozása a creatori székből mondjuk negatívum, de a következő szezonban tuti ez a széria viszi el a CW marking költségvetésének jelentős részét. A hype pedig mint tudjuk életet ad, elég csak a Gossip Girlre gondolni. 80% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Na igen, ilyenkor jön a hezitálás. Egy ismert, híres tinisorozat remake-je jön, azonban nem bíztos, hogy meg lesz az a népszerűsége, amit anno az előd összeszedett. Én lennék a legboldogabb, ha sikerülne neki. 50%, azaz bejön vagy bukik, mint állat.

FERCSA mondja: Egy régi kedvenc remake-je. Anno minden hétköznap 16 körül csak úgy tapadtam a tévéképernyőre, hogy láthassam kedvenceimet. Véleményem szerint vagy hatalmas siker lesz vagy hatalmas bukta. Így tőlem fifty-fity alapon 50%.


free web stats