CW újoncok (3) – Privileged (a.k.a Surviving The Filthy Rich)

 
Beküldte: tess 2008 May 14, 3:31-kor a(z) Upfront 2008: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: Rina Mimoun (Everwood, Pushing Daisies), Bob Levy (Gossip Girl), Leslie Morgenstein (Gossip Girl)

Rendező: Michael Engler (30 Rock, Life As We Know It)

Szereplők: JoAnna Garcia (Reba, Welcome to the Captain), Lucy Kate Hale (Bionic Woman), Ashley Newbrough (The Best Years), Allan Louis és Michael Cassidy (The O.C., Smallville, Hidden Palms)

Stúdió: Alloy Entertainment és a Warner Bros. Television

Premier: Ősszel 21.00-tól keddenként

Sztori: A Yale-en tanult ambiciózzus, ám jobb sorsra érdemes Megan Smith egy szennylapnál dolgozik, de egyszer csak kirúgják, majd élete gyökeresen megváltozik, mikor találkozik a neves kozmetikus mogul, Lauren Limoges-szal. Ekkor ismeri meg Lauren két unokalányának Rose-t és Sage-t.

tess mondja: Hát most mocskosul elfogult leszek, hisz ismét egy CW dráma, amit a Gossip Girl producerei jegyeznek, emellé társul a szexi Lucy Hale szerepeltetése és persze maga a tény, hogy ismét könyvadaptációval van dolgunk. Szerintem mindenképpen a marketing fog dönteni és a hype, ami viszont most jobban kedvez a 90210-nek, így csak 65% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Könyvadoptáció! Nem tudom mennyire volt híres, de az lehetett, ha pénzáldoz a csatorna a képernyőre vételéhez. A csajok első ránézésre megmozgatnak, viszont inkább lányosabbnak vélem az egész sztorit. (Mondom én, aki még a Gossip Girl-t sem nézte meg.) 50%, mert ott a Hidden Palms-os Michael Cassidy!

FERCSA mondja: Mivel egy könyvadoptációról van szó, a producer gárda is elég nivós és ne feledjük teli van eyecandy-vel, így szerintem minden adott egy jó szerepléshez.. ezért tőlem kap egy erős négyest. 75%


free web stats