Jön a Star Trek: Khan képregény

 
Beküldte: tess 2013 July 17, 21:48-kor a(z) képregény témába.

Bevallom szörnyű egy nerd vagyok, elvégre ebben a Star Trek ínséges időben sem láttam még a J.J. Abrams által feltámasztott mozis verzió 2. részét a Star Trek: Into Darkness-t. A film középpontjában Khan karaktere áll, akivel a rajongók az eredeti franchise 2. részében találkozhattak először még ’82-ben. A karakter azóta a trekkie univerzum egyik meghatározó tényezőjévé nőtte ki magát, olyannyira hogy a mostani mozis feldolgozásban nem kisebb név, mint Benedict Cumberbatch keltette életre. A hírek szerint nem is rosszul, bár tőle függetlenül a film nem muzsikált a legjobban a kinti jegypénztáraknál. Mindenesetre a karakter visszakerült a köztudatba, sőt amennyire a spoilereknek hinni lehet az írók nyitva hagyták a folytatás lehetőségét.

És ha már így újra a köztudatban él Khan karaktere, akkor nem mehetünk el az elmúlt hetek egyik nagy bejelentése mellett sem, miszerint október tájékán egy 6 részes képregény sorozat érkezik a témában Star Trek: Khan címmel, ami az IDW berkein belül lát majd napvilágot és természetesen Khan eredettörténetét meséli majd el.  A szövegezést Mike Johnson, míg a grafikai feladatokat Claudia Balboni és Paul Shipper jegyzi majd Roberto Orci hathatós felügyelete alatt.

No és persze a post apropója, hogy Cumberbatch ezután már nem csak a sorozatok és a mozifilmek képkockáiról köszön vissza, hanem a képregények hasábjairól is. Nem semmi egy pályafutás ez kérem!


free web stats