Teljes panelek a Comic Con 2013-ról

 
Beküldte: Kanyecc 2013 July 24, 17:59-kor a(z) Hírek,videó témába.

Lezajlott a Comic Con 2013. Talán a legnagyobb passzivitást most kapta először részünkről az elmúlt 6 évünk alatt, de valahogy az idő előrehaladtával nem különösebben tudott leültetni egyik panel se. Túlságosan ráhangolódtunk a minap startoló TCA Press Tour-ra, mert infó rengeteg inkább csak ott várható. Ez inkább a rajongók és a stábosok kötetlenebb beszélgetésére van kihegyezve. Valamint a hosszú előzetesekre, amikből kaptunk jópárat, de ezeket majd később mutatjuk meg. Adagoljuk a rengeteget, nem kell aggódni.

Először is jöjjön egy komplett félévnyi anyag. A következő sorozatok paneljeire akadtam rá első körben. Tessék bekészíteni kaját és innivalót, mert aki mindent le akarja tudni, nem fog hamar végezni. Szóval a tovább mögött: a Supernatural (42 perc), a The Walking Dead (49 perc), a Game of Thrones (47 perc), a Community (49 perc), a Legend of Korra: Book 2 (28 perc), a Beauty & the Beast (23 perc), Intelligence (12 perc), a Breaking Bad (48 perc), a Doctor Who (43 perc), a The Black List (11 perc), Teen Wolf (55 perc) és a Once Upon a Time in Wonderland (18 perc).

Mindenkinek jó szórakozást hozzá. Hamarosan érkezik a második csokor. Azért nem siettük el, mert még csak most kerülnek fel a netre, azaz a Youtube-ra.

Supernatural panel:

The Walking Dead panel:

Game of Thrones panel:

Community panel:

Legend of Korra Book 2

Hannibal panel:

Beauty & the Beast panel:

Intelligence panel:

Breaking Bad panel:

Doctor Who panel:

The Blacklist panel:

Teen Wolf panel:

Once Upon a Time in Wonderland panel:


free web stats