Nemcsak DVD-n, hanem BD-en is megjelenik a Spartacus: Vér és homok

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 5, 19:31-kor a(z) Magyar DVD témába.

Ritka pillanat az olyan, amikor egy tévésorozat Blu-ray megjelenéséről számolhatunk be. Sajnos manapság már össze kell tennünk a két kezünk, ha szeretnénk, hogy az éppen aktuális kedvencünk megkapja a magyar DVD-borítását és szinkronját – ha pedig jön még mellé a kék köntös, valamint a nagyfelbontás, az maga a Kánaán. Nincs igazam?

A Fantasy Film forgalmazó jelentkezett a hősi tettre, miszerint október 1-jén kiadja a Spartacus: Vér és homokot, Spartacus első évadját DVD-n és Blu-ray-en. Történelmi pillanat egy történelmi témával összekapcsolva. A kiadó elmondása  alapján azt már lehet tudni, hogy mindkét kiadás 1.78:1-es képarányban érkezik; a DVD-n DD5.1-es angol és magyar (!) hang, míg a BD-n TrueHD 5.1-es magyar és angol hang kap helyet. (Tehát nem sztereót kapnak a DVD-vásárlók. Yuhé.) A BD tartalmazni fog számtalan extrát – bár ez a lista még koránt se végleges:

– Spartacus Historicus (pop-up történelmi leckék)
– Spartacus: Vér és homok – A kulisszák mögött
– Spartacus: Battle Royale
– Gladiátor kiképző tábor

Illetve a borítás se végleges, hiszen a címnél az angol szerepel, de amint lesz róla képünk, megmutatjuk, addig viszont íme a félig magyarosított változat:

A tovább mögött pedig a DVD borítása – ami szinte ugyanaz.


free web stats