CBS újoncok (1) – Eleventh Hour

 
Beküldte: tess 2008 May 18, 18:24-kor a(z) Upfront 2008: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: Jerry Bruckheimer (na őt sem kell bemutatni), Jonathan Littman (Without a Trace, CSI szériák), Cyrus Voris (Brimstone, Sleeper Cell), Ethan Reiff (Brimstone, Sleeper Cell), Mick Davis (creator), Paul Buccieri (Fashion House)

Rendező: Danny Cannon (CSI széria)

Szereplők: Rufus Sewell (John Adams), Marley Shelton (Grindhouse)

Stúdió: Jerry Bruckheimer TV, Warner Bros. TV

Premier: Ősztől, 22.00-tól csütörtökönként

Sztori: Ismét egy remake az angol szigetországból. A történet középpontjában egy penge elméjű tudós áll, akit csak a legdurvább esetekben vetnek be…

tess mondja: Angol remake, Bruckheimer és a CSI széria producerei, hát kell ennél több? Tuti látványos lesz, mármint ami a vizualitást illeti. A CBS is igen csak bízik benne, hisz a CSI vezeti majd fel, szóval igen csak nagyok az elvárások. Tuti befutónak tűnhet, de a szereplők nekem kissé gyérek és hát Brucheimer ahányszor sikeres annyiszor is nyúl mellé tv-s fronton. 80% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Most már tényleg amondó vagyok, hogy a remake-kek éve elé nézünk. Az angol produkcióhoz még nem volt szerencsém. Bepótolom addigra, azaz remélem. Így első ránézésre a legígéretesebb név: Bruckheimer készítő kolléga. 68%-ot adok neki, mert érdekesnek érdekes, viszont még nem látom a sztoriban az összekötő szálat.


free web stats