CBS újoncok (4) – Gary Unmarried (a.k.a Project Gary)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 19, 22:35-kor a(z) Upfront 2008: CBS témába.


Műfaj: komédia

Készítők: Ed Yeager (Still Standing) és Ric Swartzlander (8 Simple Rules)

Szereplők: Jay Mohr (Ghost Whisperer), Paula Marshall (Out of Practice), Jamie King (Kitchen Confidential), Laura Marano (Back to You), Ryan Malgarini (How to Eat Fried Worms)

Stúdió: ABC Stuios és CBS Paramount Network Television

Videóanyag: Sneak Peek

Premier: Ősztől, 20.30-tól szerdánként.

Sztori: Egy többkamerás szitkomról van szó, mely egy elvált hazásságon alapszik. Egyik résztvevője Garry Barnes, míg a másik az Allinson. Mivel vannak közös gyermekek – egy lány és egy fiú, előbbi önbizalom dús, míg utóbbi inkább hiányában szenved – így fenn kell tartani a boldog családi hangulatot. Igazából, viszont akkor érinti a két családfőt a ledöbbenés, mikor a másikójuk rálel – Gary Vanessára és Allison egyik dokijára – leendő új kedvesére.

Kanyecc mondja: Első ránézésre tipikus szitkom. Tudom, ebben a műfajban sok mindenben nem lehet újat mutatni, viszont Jay Mohr neve első hallásra eléggé biztató. Van még itt Laura Marano, akit a Back To You-ban láthattunk. Nem túlbiztató, de Jamie King neve tovább emeli a színvonalat. A FOX tud szitkomt csinálni, ha megerőlteti magát. Lásd mennyi maradt életbe, minimum egy-két évadra. Én amondó vagyok, hogy ebből lehet második évad, legyen 75%-os a túlélési esélye.


free web stats