Heti adag: Rengeteg távozó…

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 20, 2:04-kor a(z) Heti adag,videó témába.

Hát igen, elérkeztünk a szezon végéhez. Nincs mese, ha május, akkor a legtöbb sorozat búcsúzóra megy. Az Upfronts-ot követően – kicsit lemaradtunk vele, de pótoljuk útközben – már tudjuk, kivel számoljunk a következő idényben és kik azok, akikre már nem. Megint jó pár sorozatról készülhet az évadnézettség.


12 búcsúzóról kell szót emelnem ma éjszaka. Elsőként a CBS sorozataival kezdeném, mivel innen távozik a legtöbb, hogy pontos legyek négy szitkom, meg egy krimi. A sort a The Big Bang Theory kezdte meg, ami 17 részt követően zárta le a 2007/08-as idényt, majd a How I Met Your Mother 20 epizóddal, amit a Rules of Engagement 15, illetve Two and a Half Men 19 résszel. Végezetül, pedig búcsúzik a CSI: Miami hatodik évadja a 21. részével.

A FOX-ról is két siker sorozat távozásáról számolhatunk be. Az egyik a House, míg a másik a Bones. Hazánkban mindkettő megy. A House negyedik évadja hazánkban, szeptemberben fog debütálni, már ha minden jól megy, addig marad az ismétlés. A Bones jelenpillanatban a Cool-on megy. A The CW-ről is búcsúzik két nagyszerű sorozat. Az egyik a Gossip Girl, míg a másik az One Tree Hill. Az ABC-re megérkezik a The Bachelorette negyedik évadja, viszont a búcsúzik még a VH-1-ről a Flavor of Love harmadik évadja és az MNT műsoráról a Paradise Hotel második évadja.

Lesz mit holnap/ma nézni. A részekhez előzeteseket, illetve Sneak Peek-eket a GURUTube-on találtok, ezen a gyűjtőlinken.


free web stats