Déli előzetes (3): Rambo

 
Beküldte: tess 2013 August 23, 11:40-kor a(z) videó témába.

Az elmúlt napok egyik nagy szenzációt kavart, egyébként totálisan elvetélt híre volt egy lehetséges Rambo sorozat mibenléte. A produkció mögött mindjárt fel is sorakozott Avi Lerner, aki a legutóbbi mozifilm a John Rambo egyik producere volt.

“I’m excited by the prospect of collaborating again with my good friend Sly for an encore in this next phase of the Rambo legacy.”

A koncepció mögött az eOne Tv és a Nu Image áll, akik állítólag már el is kezdtek házalni a projekttel az amerikai és a nemzetközi piacon. A történet középpontjában továbbra is David Morel regénye a First Blood állna, így a sorozat az tervek szerint szerves részét képezné a meglévő Rambo franchisenak. Hmm.. akarjuk mi ezt tényleg? Tessék megnézni, hogyan kilúgozták a Transporter szériát!

Mindenesetre nem ez lenne az első próbálkozás a franchise bővítésére. Még valamikor ’86 környékén készült egy 65 részes animációs sorozat, aminek az introja egyszerűen elfelejthetetlen. Lehet inkább ezen a vonalon kellene tovább haladni?free web stats