Crackle újabb berendelései

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 26, 10:40-kor a(z) Hírek témába.

A cikk májusi, a pofán ég hogy ilyen sokáig tartott eljutni hozzá. Ergo, bátran tekinthetjük egy Upfronts-os cikknek, így laza 3 hónappal az event után teljesen adja magát a pótlása. Mielőtt belekezdenék a mondanivalómban azért kitérnék arra, hogy elég sok helyen vitatják azt, amit a Yahoo, a Crackle és a Netflix csinál: azaz „egy komplett évadot leadni egy nap alatt”-i formulát. A nézettséget nem lehet fenntartani így, hiszen a heti leültetős eleve kilőve, maximum a ráérős nézőket tudhatják magukénak. Nem olyan rég a Variety foglalkozott ismét a témával.

Haladjunk az újoncoktól a visszatérők felé:

 • CLEANERS
  Premier: 2013 novemberében.
  Berendelés: 6 rész (30 perces)
  Történet: Két gyönyörű fiatal nő egy főnöküktől kapott megbízáson dolgozik, ahol kiderül, hogy jól képzett gyilkosokkal van dolguk. A meló ott válik rosszra, mikor egy nyugtatózott 8 éves kisfiút találnak a kocsijuk csomagtartójában, és hirtelen célpontjává válnak a főnök ügyfeleinek, az FBI-nak, és a saját főnöküknek is, akiknek a bérgyilkosai ki akarják iktatni őket, hogy visszaszerezzék a nagyon értékes kisfiút
  Szereplők: Emmanuelle Chriqui (Entourage), Emily Osment (Hannah Montana), Gina Gershon (Face/Off), David Arquette, Missi Pyle, Nathan Keyes ésClifton Collins Jr. (Star Trek).
  Készítők: író és rendező: Paul Leyden, míg producer: Sam Worthington
 • STRAND STREET
  Premier: 2013-ban
  Történet: Egy velencei surf banda korábbi tagja visszaszivárog a bandába az LAPD álruhás rendőreként, és egy olyan helyzetben keverednek egy könyörtelen nemzetközi bandával, ahol mindannyiuk élete kockán forog.
  Készítők: rendező és producer: Milo Ventimiglia (Chosen)
 • EXTRACTION
  Premier: 2013 szeptemberében
  Berendelés: 90 perces akció-thriller film
  Történet: US Black Ops tagja egyedüli túlélőként találja magát egy túszszaabdítási akcióban, és nem csak hogy ki kell verekednie magát egy max. védelmű orosz börtönből, de a többi tagot is ki kell juttatnia élve, hogy elkaphassa a fegyverkereskedő terroristát, aki ezrek életét fenyegeti…
  Szereplők: Danny Glover, Vinnie Jones, Sean Astin, Joanne Kelly, Falk Hentschel és Jon Foo
  Készítők: írja: Tony Giglio (Chaos), míg producerek: Mike Callaghan, Reuben Liber és Justin Bursch
 • PLAY IT FORWARD:
  Premier: 2013-ban.
  Berendelés: 6-8 rész (30 perces)
  Történet: Egy doku-sorozat, melyben a zene oktatás kerül előtérbe.
  Készítők: Tony Berg, Kevin Lake, Robert Downey Jr. és Susan Downey.

Ezen kívül új évaddal tér vissza a CHOSEN (6 rész – 2014 nyarán), a THE BANNEN WAY (6 rész – még 2013-ban),  és a Comedians in Cars Getting Coffee (24 rész – 2013 nyarán). Mindháromnak a 2. szériájáról van szó.


free web stats