NBC újoncok (11) – Kath & Kim

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 17:20-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj:
Comedy

Készítők: Gina Riley (Kath & Kim, The Games), Jane Turner, Michelle Nader (The King of Queens), Paul Feig (The Office. Weeds, Arrested Development), Rick McKenna (Kath & Kim).

Szereplők: Molly Shannon (Saturday Night Live), Selma Blair (Hellboy), John Michael Higgins (The Break-Up), Mikey Day (The Underground).

Stúdió: Reveille, Universal Media Studios.

Premier: 2008 ősze, 21:30-tól keddenként.

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: Egy ausztrál sorozat remake-jéről van szó, mely a tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvend. (A fenti kép az eredeti szerepgárdáját takarja.) Főszerepben egy negyvenes éveiben járó nő (Molly Shannon), valamint lánya (Selma Blair). Mindketten frissen elváltak, így újra összeköltöznek, de be kell látniuk nem éppen olyan a közös életük, mint az volt tízen-húszon évvel ezelőtt.

Kanyecc mondja: Nem vagyok nagy híve a honosításoknak, mivel az nem 100%-ban biztos, hogy ami tetszik az óceánon túliaknak az majd nekünk is tetszeni fog. Persze kíváncsian várjuk, viszont érthető, miért ilyen kevés szitkom kapott idén berendelést. Az NBC tele van velük, akkor meg minek, inkább hozzon újabb ütős drámákat. A készítők sora között ott van Michelle Nader a férjek gyöngye írója és producere, valamint Paul Feig is. 15%-os túlélés esélyt adok neki. Nem látom a jövőt benne.


free web stats